Blog

Kandidaten doen mee aan de workshop 'Hoe verduurzaam ik mijn woning?' van ROC Friese Poort

5/6/2023
Rosan Koops
Leestijd: 1 minuut

Onze EP-W kandidaten hebben meegedaan aan de workshop ‘Hoe verduurzaam ik mijn woning?’ in het Duurzaam Doen Huis van ROC Friese Poort in Leeuwarden. In de praktijkruimte waarin duurzame installaties zijn opgesteld, verdiepten de kandidaten zich in de vraag: welke keuzes kan ik maken om mijn woning te verduurzamen?

Verduurzamingsplan

Met de eigen energierekening als vertrekpunt gingen de kandidaten aan de slag met een verduurzamingsplan voor hun huis. Ze hebben hierdoor inzicht gekregen in nieuwe duurzame technieken en zijn erachter gekomen welke duurzame maatregelen het beste passen bij de eigen woning. Ook weten ze welke investeringen daarvoor nodig zijn.

Interessant om te weten voor zichzelf én op deze manier hebben de kandidaten extra kennis opgedaan om mee te nemen naar klanten die behoefte hebben aan energiebesparingsadviezen.

1 F71076 FD C0 C6 47 A9 936 E 00 EA19 D980 F8

Deel dit artikel: