Voor werkgevers

Arbeidsvoorwaarde met impact

Een arbeidsvoorwaarde waarmee je positief opvalt. Aan een schonere wereld bijdraagt. En medewerkers verder helpt. Dát is Ehance van Etran. Onze energieprofessionals geven jouw medewerkers advies om hun woning te verduurzamen, zodat ze structureel kunnen besparen op hun energielasten.

Zo werkt het

Ehance, een unieke kans

Dat de energielasten stijgen, merken we allemaal. Veel bedrijven maken hun medewerkers blij met een eenmalige compensatie, maar een structurele oplossing levert onderaan de streep meer op. Zo’n oplossing bedenk je niet zomaar. Je hebt er zowel technische als financiële kennis voor nodig. Daarom helpen de energieprofessionals van Ehance je op weg.

Vast bedrag per jaar

Je sluit voor elke medewerker een abonnement af. Hiervoor betaal je per medewerker een vast bedrag per jaar. Je kunt dit bedrag opnemen in de werkkostenregeling, zelfs als je de vrije ruimte al volledig hebt benut. Hoewel er dan tachtig procent wordt belast, levert de werkkostenregeling alsnog het grootste fiscale voordeel op.

Jaarlijks advies

Een medewerker krijgt de mogelijkheid om zich jaarlijks door een energieprofessional te laten adviseren. Eén van onze energieprofessionals komt langs om de woning te bekijken en inzicht te geven in verschillende manieren om te verduurzamen.

Vervolgafspraak

Wil een medewerker verduurzamen, dan wordt er een vervolgafspraak gemaakt. Onze energieprofessional bepaalt tot in detail waaraan een oplossing moet voldoen en helpt bij het aanvragen van offertes.

Ondersteuning bij subsidieaanvragen

We vinden het belangrijk dat een oplossing betaalbaar is. Daarom ondersteunt onze energieprofessional bij het in kaart brengen en aanvragen van beschikbare subsidie- en financieringsregelingen.

Meld je aan
Asset62c834d8523974 22690180

Met onze kennis maken we het verschil

Voor jou, je medewerkers en de wereld

8,2 miljoen woningen en 1 miljoen bedrijfspanden. Ze moeten allemaal worden verduurzaamd. Een enorme opgave waarvoor we veel competente vakmensen nodig hebben. Met Ehance vormen wij de drijvende kracht achter klimaatambities. Onze energieprofessionals zijn gemotiveerd, vinden het leuk om met mensen te werken en hebben verstand van zaken. Met hun kennis en expertise maken ze het verschil. Voor jou, je medewerkers en de wereld om ons heen.

Contact opnemen

Samen voor een duurzame toekomst

Meld je aan als werkgever en draag bij aan een schonere wereld én een structurele besparing op energielasten.