Blog

Maak kennis met onze duurzame contentspecialist en online recruiter Rosan Koops

14/9/2022
Gerrit Visser
Leestijd: 2 minuten

Een passie voor duurzaamheid, impact maken en het schrijven van adviezen en blogs: graag stellen we onze nieuwe collega Rosan Koops aan je voor. Rosan was eerst op zoek was naar een tijdelijke baan, uiteindelijk heeft ze deze week al haar jaarcontract getekend. Welkom bij Ehance! 

Duurzame contentspecialist en online recruiter

Sinds juni 2022 werkt Rosan als contentspecialist en online recruiter bij Ehance. Met haar ervaring in duurzaamheid, beleids- en organisatieadvies, online marketing en arbeidsbemiddeling, zet Rosan zich bij Ehance in voor de versnelling van de energietransitie. 

IMG 20220913 WA0013

Inspireren en motiveren

Dit doet Rosan door onze bekendheid te vergroten en zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met Ehance. Het is haar missie mensen te inspireren over duurzaamheid en potentiële kandidaten te motiveren voor een duurzame carrière in de energietransitie.

Dus ben jij toe aan de volgende stap? Of loop je als professional tegen bepaalde duurzaamheidsvraagstukken aan waar je meer informatie of tips over wilt hebben? Laat het weten!

Samen maken we de transitie

We wensen Rosan veel succes en werkplezier bij Ehance toe! De komende maanden zie je haar nog werken vanaf het Ecomunitypark in Oosterwolde, daarna zal ze haar werkzaamheden vanuit het buitenland oppakken. 

Heb je net als Rosan een passie voor duurzaamheid en wil je graag meewerken aan het realiseren van de energietransitie? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Deel dit artikel: