Voor werknemers

Bespaar op energiekosten

Wil jij je woning verduurzamen, maar weet je niet waar je moet beginnen? De energieprofessionals van Ehance helpen je op weg. Deze professional bekijkt jouw woning, geeft advies over verduurzaming en brengt subsidie- en financieringsregelingen in kaart.

Social return on investment betekenis2

Waarmee gaan we aan de slag?

Ehance, een unieke kans

Van het aanpassen van gedrag tot het opwekken van duurzame energie, we gaan met allerlei maatregelen aan de slag. Je hoeft deze maatregelen niet in één keer uit te voeren. Ons doel is dat je de mogelijkheden leert kennen. Op basis daarvan kun je bijvoorbeeld elk jaar iets doen. Omdat wij je hierbij begeleiden, weet je welke stappen je moet zetten. Zowel technisch als financieel.

Jaarlijks advies

Je krijgt de mogelijkheid om je jaarlijks door een energieprofessional te laten adviseren. Eén van de energieprofessionals van Ehance komt langs om je woning te bekijken en inzicht te geven in verschillende manieren om te verduurzamen.

Vervolgafspraak

Wil je jouw woning verduurzamen, dan wordt er een vervolgafspraak gemaakt. Onze energieprofessional bepaalt tot in detail waaraan een oplossing moet voldoen en helpt bij het aanvragen van offertes.

Ondersteuning bij subsidieaanvragen

We vinden het belangrijk dat een oplossing betaalbaar is. Daarom ondersteunt onze energieprofessional bij het in kaart brengen en aanvragen van beschikbare subsidie- en financieringsregelingen.

Video still ehance

Voor iedereen

Een unieke kans om je woning te verduurzamen

Of je nu een huur- of koopwoning hebt, Ehance is voor iedereen een unieke kans. Je weet zeker dat je in de juiste maatregelen investeert en de beschikbare subsidie- en financieringsregelingen optimaal benut. Over een paar jaar moeten alle woningen in Nederland verplicht verduurzaamd zijn. Dankzij jouw werkgever hoef je niet zelf voor een adviseur te betalen én voldoe je nu al aan de toekomstige wet- en regelgeving. Door je woning te verduurzamen, bespaar je op je energielasten, draag je bij aan een schonere wereld en ga je opwarming van de aarde tegen.

Meld jouw organisatie aan